​​​​​​​

Nissan

Våra pågående Nissan-kampanjer

​​​​​​​
Nya Nissan JUKE är gjord för att passa ditt liv: Den är större och rymligare än den tidigare Nissan JUKE och rymmer mer än någonsin!
Skarpa linjer, behagligt ljus, spännande designdetaljer och ett karakteristiskt flytande tak. Nya crossover-coupén Nissan JUKE har en effektiv aerodynamik som låter dig skära genom luften för bästa möjliga bränsleeffektivitet och en avslappnad åktur. 

När du köper en Nissan köper du mer än bara en bil – du köper ett omsorgspaket som gör ditt bilägande problemfritt och ekonomiskt mer fördelaktigt.

Välkommen in till oss på Habil på en provtur! 


Välkommen in till oss och gör din livs bilaffär. Vi har mycket bilar för omgående leverans med vår nya bensinmotor på 1.3 liter. Den finns i versionerna 140 resp. 160 hk. Den är utformad och utvecklad för att öka körglädjen och ge en bättre energieffektivitet som möter de nya europeiska normerna. Den nya motorn ger, förutom minskad bränsleförbrukning och lägre koldioxidutsläpp, en mjukare respons vid lägre varvtal och en mer kraftfull acceleration som betyder snabbare/säkrare omkörningar - allt för att du ska få ut maximalt av din körning.

Välkommen in och provkör
europas mest sålda elbil.
Den ger en härlig körupplevelse med sina 147HK och utan något störande motorljud.
Med sitt 40kWh batteri kommer du upp till 270km på en laddning. 

VARFÖR VÄLJA EN 100 % ELDRIVEN BIL?
Nissan LEAF har en drivlina med betydligt färre rörliga delar än en konventionell bil, vilket betyder att underhållskostnaderna blir lägre. 100 % eldrift minimerar dessutom dina driftskostnader. ​​​​​​​