​​​​​​​

Nya mitsubishi SPACE STAR

​​​​​​​

KANONERBJUDANDE PÅ MITSUBISHI SPACE STAR ELEGANCE AUTOMAT

Effektiv bensinmotor

​​​​​​​
Nya Mitsubishi Space Star erbjuds med en effektiv MIVEC-bensinmotor, som är framtagen för lägre bränsleförbrukning och minskade CO2-utsläpp. Motorn, 3-cylindrig och på 1,2L, är bränsleeffektiv och ger 80 hk för en behaglig och pigg körning.
Steglös växling med CVT
Nya Mitsubishi Space Star erbjuds med den steglösa CVT-växellådan INVECS-III, som säkerställer optimerad prestanda och god bränsleekonomi. Tack vare CVT-växellådans utformning blir växling vid acceleration och inbromsning i det närmaste sömlös.

KONTANTPRIS: 184 500 kr
Din rabatt: 40 400 kr
Ord. pris: 224 900 kr


PRIVATLEASING: Från 2.999kr/mån
Avtalstid 36 månader. 1000 mil/år

*OMGÅENDE LEVERANS*

Erbjudandet gäller ett begränsat antal bilar t.o.m. 2022-10-31 

Nya Mitsubishi Space Star kombinerar en stor personlighet med kompakt format och massvis av körglädje. Lika smidig och bekväm på stadens gator som på de längre utflykterna på motor- och landsväg. En kompakt storlek behöver aldrig kompromissa med komfort och körglädje – åtminstone inte när du väljer nya Mitsubishi Space Star. För att göra din resa så trygg, behaglig och säker som möjligt är nya Mitsubishi Space Star dessutom utrustad med den senaste tekniken, moderna säkerhetssystem och massor av smarta innovationer.

Mitsubishi Space Star är utrustad med smarta, tekniska lösningar som underlättar för dig och dina passagerare.
​​​​​​​

Smartphone Link Display AUDI

Med Smartphone Link Display Audio kan du integrera din smartphone och göra din resa uppkopplad, så du alltid kan njuta av din smartphones bilanpassade funktioner.

Backkamera

Mitsubishi Space Star erbjuder en färgkamera* som underlättar i samband med parkering och skymd sikt bakåt. Med hjälp av stödlinjer i kameran kan du tydligt få en bild av var din bil är i förhållande till omgivningen.  
*Beroende på utrustningsnivå.

USB-ingång

USB-ingången är smart placerad vid instrumentpanelen för att underlätta användning av så väl förare som passagerare.

Automatiskt kollisionsvarningssystem

Nya Mitsubishi Space Star är utrustad med ett automatiskt kollisionsvarningssystem* som hjälper dig att antingen undvika en frontalkollision eller begränsa skadorna om en kollision uppstår. Systemet består av en radar och en kamera som tillsammans reagerar automatiskt på en kollisionsrisk, med så väl fordon som fotgängare.

Automatiskt helljus

Med hjälp av Automatic High Beam* behöver du aldrig fokusera på att skifta mellan halvljus och helljus när det är mörkt ute, utan kan ägna dig helt åt din körning. När systemet upptäcker fordon framför din bil, växlar det till halvljus och går sedan automatiskt tillbaka till helljus när du kört förbi det mötande fordonet. På så vis får du optimal sikt och undviker att blända mötande trafikanter.
​​​​​​​

Filbytesassistent

Filbytesassistenten* varnar föraren med en ljudsignal och med en symbol när du korsar en filmarkering i vägen utan att bilens körriktningsvisare (blinkers) används.
*Beroende på utrustningsnivå.